Sinar Kebangkitan Ummat ke-Dua

masa itu kian hampir,kebangkitan kini mula menjenguk tabir TAKDIR YANG TELAH DITETAPKAN

MASA UNTUK MEMPERBAHARUI /TAJDID AGAMA ITU AKAN BERJALAN

SALAH........................

BUKAN AGAMA YANG PERLU TETAPI

MANUSIALAH YANG PERLU DIPERBAHARUI


REVOLUSI SPIRITUAL AKAN TERCETUS
SATU FENOMENA BARU AKAN MUNCUL
TIBAKANLAH SAAT ITU YANG KIAN HAMPIR

DENGAN LAFAZ BISMILAHIRRAHMINIRRAHIM...KAMI INGIN LAUNGKAN

SELAMAT DATANG KE

" ERA REVOLUSI SPIRITUAL MANUSIA "

Sabtu, 7 Ogos 2010

PRECEPISE II

Sebenarnya istilah PRECEPISE ini tidak lah sepopular PANIC tetapi bagi KAMI di muslimdairyz, maknanya cukup merbahaya dan tajam. Semuanya berdasarkan filem THE DAY TILL THE EARTH STILL STOOD lakonan KEANU REEVES dan JENNIFER CONNELY.
Antara babak yang paling mengesankan adalah pada dialog antara PROF KARL THOMAS dan KEANU REEVES,we are comes at the brink of the moment. A moment that we will change,we found the will of change”
“KAMI AKAN BERADA PADA SATU TITIK YANG AKAN MEMBUATKAN KAMI BERUBAH. KAMI BERKEINGINAN UNTUK BERUBAH. BERMAKSUD KAMI AKAN BERSERAH SEGALA-GALANYA KEPADA APA YANG AKAN MENGUBAH KAMI IAITU TAKDIR.
TITIK PENYERAHAN INILAH YANG DINAMAKAN BRINK OF THE MOMENT OR

Berdasarkan apa yang kami faham maknanya jika diteliti ,senario yang akan mewujudkan THE PRECEPISE HANYA BERLAKU PADA SATU KEADAAN SAHAJA IAITU TATKALA MANUSIA SEDAR YANG MEREKA TIDAK MEMPUNYAI APA-APA.

GEJALA “ SEDAR YANG MEREKA TIDAK MEMPUNYAI APA-APA “ HANYA BERLAKU PADA 1 KEADAAN SAHAJA IAITU PADA KEADAAN MANUSIA HILANG HARAPAN,ARAH,JALAN,PILIHAN DAN KEPERCAYAAN. BEERTI PADA KEADAAN MEREKA BERADA PADA TITIK JIWA KOSONG. JIWA KOSONG DIULANGI.

Sebagai contoh jika kita amati kisah mangsa TSUNAMI 2004,setelah dilanda dengan bala yang sangat dahsyat dan sehingga menyebabkan mereka kehilangan ibu bapa,anak2,rumah,duit,harta,baju,kad pengenalan,sijil nikah,seluar kedalaman,berus gigi,syampu sunsilk,sabun susu kambing,kopi radix MAKA PADA DETIK INILAH MEREKA SEDAR YANG SEGALA-GALANYA BUKAN LAGI MILIK MEREKA. MEREKA HILANG SEGALA-GALANYA. DAN SAAT INI JIWA MEREKA KOSONG SEKOSONG-KOSONGNYA. IBARAT BAYI YANG BARU LAHIR. MEREKA HILANG HARAPAN DAN PILIHAN UNTUK BANGKIT KERANA TIADA LAGI SOKONGAN DAN TEMPAT BERGANTUNG DI SISI MEREKA.

KEADAAN PRECEPISE PERNAH WUJUD IAITU PADA ALAM ROH TERDAHULU. KERANA PADA SAAT INILAH MANUSIA MULA-MULA DICIPTAKAN DI DALAM BENTUK ROH. In form of spiritual. Jadi penciptaan asal manusia adalah ROH. Ini satu kata kunci yang akan kami tinggalkan sebelum kita masuk ke tajuk TEKNOLOGI KEJURUTERAAN ROH.

Dalam surah al –A’raf

Dan (ingatlah), ketika Tuhanmu mengeluarkan keturunan anak-anak Adam dari sulbi mereka dan Allah mengambil kesaksian terhadap jiwa mereka (seraya berfirman): "Bukankah Aku ini Tuhanmu?" Mereka menjawab: "Betul (Engkau Tuhan kami), kami menjadi saksi". (Kami lakukan yang demikian itu) agar di hari kiamat kamu tidak mengatakan: "Sesungguhnya kami (bani Adam) adalah orang-orang yang lengah terhadap ini (keesaan Tuhan)",

Pada detik penciptaan setelah melihat kekuasaan ALLAH YANG MAHA PERKASA YANG MENCIPTAKAN MANUSIA PADA SAAT ITULAH ROH KITA SEDAR YANG MEREKA TIADA UPAYA MELAINKAN BERSAKSI BAHAWA ALLAH ADALAH TUHAN MEREKA. TUHAN SEKALIAN MAKHLUK. JADI SELEPAS ITU MEREKA BERIKRAR YANG MEREKA AKAN MENERIMA PERINTAH ALLAH SEMATA..…..jika kita berserah pada ALLAH MAKA ALLAH ADALAH SEMBAHAN,PERGANTUNGAN,HARAPAN DAN SEGALA-GALANYA BAGI KITA. KITA AKAN TERIMA PERINTAHNYA SAMA ADA IA BAIK,BURUK,BERAT,RINGAN DAN SEBAGAINYA…

DAN PADA SAAT INILAH YANG DIKEJAR OLEH LUCIFER and The Gang- THH

MEMBOLEHKAN MANUSIA MENYERAHKAN JIWA ATAU ROH MEREKA KEPADA AZAZIL/LUCIFER SEBAGAI KEMUNCAK KEPADA PERTARUNGAN DIA DAN ALLAH..

BERLAKU SALAH TANGGAPAN DI SINI

TUGAS AZAZIL BUKAN UNTUK MENJATUHKAN ALLAH KERANA MEREKA SEDAR YANG ALLAH TIADA TANDINGANNYA,TETAPI MEREKA HANYA INGIN MENYESATKAN MANUSIA SEMATA.

MENYESATKAN MANUSIA SELURUHNYA…..

DARI BELAKANG,KIRI,KANAN ,BAWAH DAN ATAS…….(merujuk kepada surah Al-Araf )

Jika para pengunjung memahami apa yang kami sampaikan maka anda semua akan lihat bahawa PERANG DUNIA KE-3 BUKAN LAGI PERANG FIZIKAL,TEKNOLOGI,EKONOMI,PSIKOLOGI,PERLUASAN EMPAYAR ATAU SEBAGAINYA TETAPI IA ADALAH PEPERANGAN TERDAHSYAT……………………PERANG ROH- MEREKA YANG BERSERAH SEPENUHNYA KEPADA ALLAH

PERANG ROH- MEREKA YANG BERSERAH SEPENUHNYA KEPADA SYAITAN/AZAZIL/LUCIFER….

THEN WHERE IS DAJJAL?

WHERE IS ISA?

WHERE IS IMAM MAHDI?

IMAM MAHDI AKAN MENGETUAI PEPERANGAN INI

BAGAIMANA JIKA ISA YANG DIKATAKAN AKAN DATANG DAN HADIR UNTUK MEMBUNUH DAJJAL ITU HANYALAH SIMBOLIK SEMATA. ISA YANG DIMAKSUDKAN TIDAK BEERTI SEORANG MANUSIA TETAPI SUATU PROJEK TERBESAR DALAM SEJARAH KEBANGKITAN DAN KEGEMILANGAN MANUSIA. PROJEK YANG AKAN MEMBAWA KESEJAHTERAAN DAN KEDAMAIAN BUAT SELURUH MANUSIA. TIADA LAGI PEPERANGAN,KEBENCIAN,DENDAM,SOMBONG,ANGKUH,PENCABULAN,KERUNTUHAN AKHLAK,KEZALIMAN,KHIANAT,JAHIL,KEMUNGKARAN,PERBALAHAN SESAMA AGAMA,PENIPUAN, FITNAH DAN SYIRIK KEPADA ALLAH.

PROJEK ITU DINAMAKAN …………………………..

I-ISLAMIC S-STATE E-EMPIRE

ISE

DAJJAL IS SUCH A A RELIGION / A FAKE RELIGION – AGAMA PALSU

AGAMA YANG MEMALSUKAN KEBENARAN DAN MEMBENARKAN KEBATHILAN

DISEBABKAN ITU IA DIKENALI SEBAGAI A ONE EYED GOD-TUHAN BERMATA SATU – SEMBAHAN TERHADAP PERKARA-PERKARA YANG PALSU,MEMPERLIHATKAN PERKARA YANG BAIK KELIHATAN BURUK DAN MENJADIKAN KEBURUKAN SEBAGAI KEBAIKAN….

PROJEK AGAMA PALSU BERNAMA DAJJAL-YANG TELAH MEMAKAN BELANJA BERBILION NYAWA MANUSIA SEBAGAIMANA ABAD-ABAD YANG TELAH DIPERLIHATKAN KEPADA KITA SELAMA INI MELALUI CATATAN SEJARAH , TELAH DIPELOPORI OLEH AZAZIL SENDIRI SEBAGAI MASTER PLAN- THE MASTERMIND OF THE GAME- HE IS THE HIDDEN HAND

DAN TIDAK MENGEJUTKAN SEANDAINYA YANG DIMAKSUDKAN SEBAGAI DAJJAL YANG DIRANTAI ITU MERUJUK KEPADA AZAZIL SENDIRI SETELAH DICAMPAKKAN KE BUMI..ADAKAH PELIK SEANDAINYA JIKA KITA TIDAK LAGI MELAKUKAN KAJIAN, DI MANAKAH AZAZIL SETELAH DICAMPAKKAN KE BUMI ??? APA PEKERJAANYA SEKARANG ?? TUKANG KEBUN ATAU TUKANG CAT MENARA KLCC ? SUDAH BERUMAH TANGGA KE BELUM ?? ADAKAH SETELAH TURUNNYA ADAM DAN HAWA KE DUNIA,AZAZIL MASIH TERAWANG-AWANG DI SYURGA ??

Sedikit persoalan yang pastinya akan membuatkan para pengunjung meremang bulu kaki bukan : )

SO THE END GAME FINALLAY ARRIVED…

ALLAH AKAN MENGGERAKKAN BUAH CATURNYA YANG TERAKHIR..


THE KING


HANYA TINGGAL BUAH INI SAHAJA SEBAGAI BENTENG.

BUKAN BENTENG TETAPI DENGAN SEPANTAS KILAT ,IA AKAN MEMAKAN KESEMUA BUAH CATUR AZAZIL DAN TINGGALLAH AZAZIL TERPINGA-PINGA…PERANCANGAN DIA SELAMA RIBUAN ABAD,HANCUR SEKELIP MATA..

TETAPI ADA MASALAH SEDIKIT KERANA THE KING MASIH LAGI DIRANTAI............
Followers