Sinar Kebangkitan Ummat ke-Dua

masa itu kian hampir,kebangkitan kini mula menjenguk tabir TAKDIR YANG TELAH DITETAPKAN

MASA UNTUK MEMPERBAHARUI /TAJDID AGAMA ITU AKAN BERJALAN

SALAH........................

BUKAN AGAMA YANG PERLU TETAPI

MANUSIALAH YANG PERLU DIPERBAHARUI


REVOLUSI SPIRITUAL AKAN TERCETUS
SATU FENOMENA BARU AKAN MUNCUL
TIBAKANLAH SAAT ITU YANG KIAN HAMPIR

DENGAN LAFAZ BISMILAHIRRAHMINIRRAHIM...KAMI INGIN LAUNGKAN

SELAMAT DATANG KE

" ERA REVOLUSI SPIRITUAL MANUSIA "

Sabtu, 18 September 2010

TEKNOLOGI KEJURUTERAAN ROH IV : 7 DIMENSI ALAM

Pentadbiran DIMENSI ke-4

Salam satu Malaysia. Teori Kejuruteraan Roh masuk ke fasa ke-4. Sebelum masuk ke fasa ini,anda akan melalui beberapa dimensi alam terlebih dahulu. Kita akan melihat beberapa keadaan dimensi yang memungkinkan kita untuk meihat sejauh mana alam ini terbentuk. Dalam kebanyakan hujah berkenaan teori dimensi,semuanya bersepakat bahawa terdapat tujuh dimensi alam. Namun isi ketujuh-ketujuh dimensi ini berbeza mengikut pendapat masing-masing. Dengan itu kami akan membentangkan kajian kami berkenaan TEKNOLOGI KEJURUTERAAN ROH IV : 7 DIMENSI ALAM

Dimensi 1 : KOSONG

Teori penciptaan ALAM DICIPTA DARIPADA TIADA (KEKOSONGAN)- CINTA /SAYANG . MEMBUKA PINTU SEGALA DIMENSI DENGAN CINTA YANG ADA DI SELURUH PELUSUK ALAM.TUJUAN SYAITAN MENGGALAKKAN PERZINAAN ADALAH BAGI MEMBUKA DIMENSI DAN SETERUSNYA MENGUASAI DIMENSI LAIN SELURUHNYA . DAN HASILNYA SANGAT BERJAYA. DIMENSI INI MEMBAWA MANUSIA HANYUT ATAU LUPA PADA DIRI SENDIRI. MEREKA TIDAK SEDAR APA YANG MEREKA PERBUAT. SEPERTIMANA PERLAKUAN ORANG-ORANG BERZINA DI TAMAN ATAU TEMPAT TERBUKA. MEREKA HANYUT. DI SINI MANUSIA TENGGELAM DAN LALAI DALAM PERLAKUAN MEREKA. MEREKA TIDAK TAHU DI MANA MEREKA BERDIRI,KENAPA MEREKA BERDIRI,BAGAIMANA MEREKA BERDIRI,MENGAPA TANGAN AKU BEGINI..TERLALU BANYAK SOALAN DITANYA SEHINGGA ANDA TIDAK TAHU,TIDAK SEDAR,TIDAK KENAL,TIDAK FAHAM...............DIMENSI INI TIADA APA-APA YANG ADA. HANYALAH KOSONG SEKOSONG-KOSONGNYA .

PUTIH / HITAM

Ruang kosong ini boleh dianggap terdiri daripada 2 entiti iaitu GELAP ATAU PUTIH. BENTANGAN CHECKERED FLOOR. PERNAH ANDA MENDENGAR CHECKERED FLOOR...LANTAI BERCORAKKAN ALIRAN CATUR..INILAH DIMENSI PERTAMA YANG MESTI DIKUASAI DAN DIUBAH BAGI MENGUASAI DIMENSI KE-2,KE-3 DAN KE-4 HANYA SEHINGGA 4 SAHAJA...INGAT SYAITAN HANYA MAHU MENUMPASKAN ATAU MENYESATKAN MANUSIA. TIADA TUJUAN LAIN. MEREKA TIDAK BERMINAT UNTUK MENJATUHKAN ALLAH ATAU MELAWAN ALLAH. INILAH SITUASI SEBENAR SYAITAN. YANG BODOH HANYALAH SYAITAN MANUSIA YANG MAHU MEMBAKAR AL-QURAN DAN MENJAHANAMKAN ALLAH.........

UNTUK MEMAHAMKAN TEORI PENCIPTAAN DUNIA,ANDA BOLEH MELIHAT BAGAIMANA PERSPEKTIF KOSMOLOGI MEMBENTANGKAN TEORI INI....

MENGAPA CINTA DIKAITKAN DENGAN KOSONG. SEOLAH-OLAH IA TIADA KEWUJUDAN. TEORI INI MUDAH SAHAJA. ANDA TAHU BAGAIMANA BENTUK PERASAAN YANG DIKATAKAN CINTA? CINTA HANYA DATANG DALAM KEADAAN YANG TIDAK NAMPAK ,TANPA KITA KENAL,TANPA KITA TAHU IA MUNCUL. SANGAT BERUNTUNG BAGI ORANG BERTEMU DENGAN BAKAL ISTERINYA DALAM KEADAAN YANG TIDAK DI DUGA ATAU DILUAR JANGKA. UNTUK MENCARI ISTERI CONTOHNYA,ANDA HANYA PERLU BERSEDIA AKAN KEDATANGANNYA DALAM HIDUP ANDA. BAGAIMANA ANDA TAHU ANDA TELAH BERSEDIA ? MUDAH SAHAJA,APABILA SESEORANG MUNCUL SECARA MENDADAK DI DALAM HIDUP ANDA DAN MENYATAKAN HASRAT UNTUK MENJADI PASANGAN ANDA MAKA DI SINILAH DI NAMAKAN ANDA TELAH BERSEDIA. PERSIAPAN DARI SEGI SPIRITUAL JAUH LEBIH PENTING KERANA ANDA TAHU BAGAIMANA BENTUK KELUARGA YANG ANDA AKAN BINA,PERANCANGAN,KAEDAH HUBUNGAN DAN SEBAGAINYA . PERSIAPAN FIZIKAL HANYA BERSIFAT KEPERLUAN SEMATA.....IA BOLEH DISTRUKTURKAN MENGIKUT KEADAAN ANDA SENDIRI..INI HANYA HUJAH KAMI SAHAJA..

Dimensi 2 : DIMENSI FIZIKALDimensi fizikal –dunia –segala yang bertindak dengan deria pancaindera manusia. DUNIA OBJEK. Segala yang dilihat sama ada gunung,pokok dan alam semesta. KESEMUANYA HANYALAH IMEJ SAHAJA. IBARAT HOLOGRAM. NAMPAK SEAKAN NYATA DAN BENAR TAPI IA TIDAK WUJUD SECARA HAKIKI. ATAU DALAM BAHASA LAIN....

SEMENTARA.

APABILA IA TIDAK WUJUD MAKA IANYA PALSU. BEERTI, DUIT, KERETA,RUMAH,BANGUNAN.APARTMEN,KOMPUTER DAN SEGALANYA ADALAH IMEJ SEMENTARA.MELETAKAN KEBAHAGIAAN DAN KEBANGGAAN PADA BERAPA JUMLAH PENDAPAT ANDA SEBULAN SEBAGAI CONTOH:

Lihat !!!!!! Kami telah mencapai PENDAPATAN SEBANYAK RM 23.0000.0000 SEBULAN MELALUI PRODUK KAMI.............................,KAMI TELAH MENGUBAH NASIB HIDUP KAMI DENGAN PENDAPATAN SEBANYAK INI. DENGAN KAEDAH JUALAN LANGSUNG YANG DIJAMIN DAN DIBENARKAN OLEH SYARAK DAN TERBUKTI BERJAYA DI PERSADA DUNIA MAKA KAMI BERJAYA DENGAN PENCAPAIAN KAMI. KAMI BERJAYA MENGUBAH HIDUP KAMI DENGAN PRODUK ........................... ANDA PULA BAGAIMANA ??? YAKINLAH PADA PRODUK KAMI KERANA RAMAI YANG BERJAYA DENGAN JALAN YANG DIPILIH IAITU MENJADI AGEN KAMI....

BIASA X ANDA SEMUA MENDENGAR IKLAN SEPERTI DI ATAS. SANGAT BIASA BUKAN. INILAH HAMBA DUNIA YANG DIKATAKAN NABI MUHAMMAD S.A.W. SEBAGAI CINTAKAN DUNIA DAN TAKUT KEPADA MATI.

MANUSIA YANG TERBENTUK DARI DIMENSI INI HANYALAH PENGABDI KEPADA KEADAAN FIZIKAL SAHAJA. JIKA ANDA MENGATAKAN KEKUATAN DARI SEGI KONTEKS FIZIKAL MAKA ANDA HANYALAH MAKHLUK DARI DIMENSI KE-2. MELIHAT KEKUATAN FIZIKAL ADALAH SEGALANYA. KEKUATAN FIZIKAL SAMA DARI MENURUT KONSEP IAITU KUASA,PENGARUH,JUMLAH UNDI,PANGKAT,ISTERI,ANAK-ANAK,PUBLISITI DAN SEBAGAINYA.

ADA SATU PERKARA YANG JUGA WUJUD NAMUN DIUBAH KEPADA DALAM KONTEKS 2 DIMENSI INI IAITU,FIRMAN ALLAH DAN HADITH NABI. MELETAKKAN IA HANYA SEBAGAI TEKS. MENINGGALKAN KEADAAN ,KONTEKS,KONSEP,KEFAHAMAN DAN ASIMILASI AYAT DENGAN KEADAAN SEKITAR MAKA INI JUGA TERJADI PADA DIMENSI KE-2. INI JUGA DIKATAKAN HAMBA DUNIA. ANDA MENJADIKAN AKHIRAT HANYA PERKARA YANG TIDAK BENAR. ANDA TAHU IA WUJUD TETAPI TIDAK SEDAR,KENAL,TIDAK FAHAM AKAN KEWUJUDANNYA MAKA ANDA JUGA DIKATAKAN SEBAGAI HAMBA DUNIA. MENJADI KATA-KATA ULAMA SEBAGAI PERKATAAN DAN TEKS YANG DIAGUNG-AGUNGKAN TANPA MEMIKIRKAN SEBAB,KENAPA DAN MENGENALINYA DENGAN MENDALAM,MERASAI SETIAP PERKATAANNYA AKAN MENGAKIBATKAN ANDA JUGA DIGARISKAN SEBAGAI HAMBA DUNIA. SEGALA-GALANYA PERLU MERUJUK ULAMA SEOLAH-OLAH ANDA HANYA SEMUT DAN MAKHLUK YANG TIDAK BERNILAI. JANGANLAH BEGITU SKEPTIKAL DAN TERLAMPAU INFERIOR. ALLAH MENCIPTA SEMUANYA DENGAN SANGAT BERGAYA DAN GAGAH. BAGAIMANA ANDA MENOLAK FIKIRAN ANDA SENDIRI DAN AKHIRNYA MELETAKKAN DIRI ORANG LAIN LEBIH UTAMA TERUTAMA DALAM SOAL MENJADIKAN SIAPA DIRI KITA SEBENARNYA. ADAKAH ANDA INGAT BAHAWA IMAM MALIK,IMAM NAWAW,IBNU ATHOILLAH ,SEMUANYA MENGIKUT-IKUT SAHAJA PERKATAAN ORANG LAIN. TIDAK. MEREKA BERKATA DENGAN HUJAH MEREKA SENDIRI. MEREKA PERCAYA DENGAN TAHAP KEPERCAYAAN MEREKA SENDIRI. MEREKA SEDAR AKAN DIRI MEREKA SENDIRI. MEREKA BEBAS DARI SEBARANG PENGARUH ATAU MANA-MANA SIKAP BERTAQLID BUTA. MEREKA INILAH YANG DIKATAKAN MAKHLUK DIMENSI KE-4.MEREKA TELAH BERTEMU DENGAN DIRI MEREKA YANG SEBENAR..

Dimensi 3 :
Dimensi minda-persepsi/tanggapan/perasaan-panjang/pendek/pendek/sakit/bengang/benci/dendam/cemburu/laju/perlahan/hebat/kaya/miskin/gagah/kuat/sedih/gembira/takut/risau/indah/senang/mudah/bergaya dll.

Dimensi ke-4

Dimensi SEGALA-

Bertindak balas/teransang dengan segala perkara-TAHU /FAHAM/KENAL DAN MERASAI SEGALA-GALANYA.-

Manusia dicipta di sini. Dicipta di dalam bentuk ROH. SPIRIT FORM. BUKAN DALAM BENTUK FIZIKAL. DI LETAKKAN DI DALAM FIZIKAL . JASAD. MENYERAH DIRI BEERTI MENYERAHKAN ROH. MENGENALI ,MENGETAHUI,MEMAHAMI DAN MERASAI SEGALA-GALANYA.BEBAS DENGAN PERASAAN AMAN,DAMAI,TENTERAM,SEJAHTERA DAN BAHAGIA. MASIH ADE TINDAK BALAS DENGAN KETAKUTAN,RAGU-RAGU,BIMBANG,GEMENTAR,GOPOH.TERGESA-GESA. ADAM DICIPTA SEKALI DENGAN SIFAT TERGESA-GESA. DIMENSI BERSERAH DIRI. (SEGALA-GALA DALAM VAKUM/RUANG DIMENSI 1-4 SAHAJA..)MAHU MELIHAT KEKUATAN MAKHLUK DARI DIMENSI KE-4.???PERNAH ANDA MENDENGAR BAGAIMANA ULAMA BOLEH BERSOLAT DI ATAS AIR,MEMBELAH GUNUNG,BERADA PADA 3 TEMPAT DALAM 1 MASA. BOLEH MENJATUHKAN HELIKOPTER APACHE DENGAN BATU DAN PASIR.TERBANG KE ATAS AWAN. INILAH KEKUATAN SIPIRITUAL....

Dimensi ke-5 TAKDIR (TIDAK BOLEH DIUBAH/BOLEH DIRASAI/DIKETAHUI/DIKENALI/DIFAHAMI)


-TAHU AKAN KETETAPAN DI ATAS DIRI SENDIRI,BERJALAN DI ATAS TAKDIR SENDIRI. BAHAGIA BEBAS,DAMAI,TENTERAM DAN SEJAHTERA SELAMANYA. TAKUT ,BIMBANG,RISAU DAN RAGU-RAGU ,SYAK WASANGKA SEGALANYA TERHAPUS. PARA NABI DAN RASUL BERADA DI DIMENSI INI. PERNAH ANDA SEMUA TAHU ,SEMASA NABI S.A.W DI LEMPARKAN BATU OLEH PENDUDUK TAIF,ADAKAH BAGINDA MERASAI KESAKITAN DAN MARAH.BAGINDA JADI BENCI KEPADA PENDUDUK TAIF. TIDAK YA AKHI. BAGINDA SUDAH PUN TAHU YANG INILAH TAKDIR. BAGINDA MERASAI,MENGENALI,MENGETAHUI,MEMAHAMI TAKDIRNYA SENDIRI. TAKDIRNYA SEBAGAI RASUL. BUKAN DENGAN MENOLAK TAKDIR IAITU BAGINDA MENJAUHKAN DIRI DENGAN MELARIKAN DIRI DARI PENDUDUK TAIF SELAMA-LAMANYA. PENDUDUK TAIF ITU HANYA IMEJ YANG FANA’. MEREKA BOLEH BERUBAH DAN DIUBAH. MUNGKIN MASANYA BELUM TIBA...GETUS HATI BAGINDA. SEBAB ITULAH PADA SAAT JIBRIL MENAWARKAN /MALAIKAT YANG BERADA BERHAMPIRAN DENGAN BAGINDA,IZINKAH AKU MENJUNGKIRBALIKKAN BUMI TAIF NAMUN DIJAWAB BAGINDA S.A.W ,TAK PERLU. AKU MOHON SUPAYA HATI MEREKA DIBUKAKAN SATU MASA NANTI,DENGAN IZIN ALLAH..

-DIMENSI INI JUGA MENERANGKAN KENAPA MANUSIA PERLU TAHU,KENAL,FAHAM DAN MERASAI SEGALA-GALANYA...SATU JAWAPAN YANG SERING DICARI OLEH KELOMPOK DI KAWASAN TIMUR SEPERTI JEPUN,TAIWAN,CHINA DAN KOREA.

KEGAGALAN MEREKA UNTUK MENDAPATKAN JAWAPAN INILAH YANG MENYEBABKAN MEREKA MEMBUNUH DIRI...

PERCAYA X BAHAWA KELOMPOK INI TELAH PUN BERADA DI DIMENSI KE-4!!!!! HANYA MEREKA TIDAK KENAL AL-QURAN DAN HADITH NABI SAHAJA ...

-KEMATIAN (ALAM BARZAKH )

-JODOH PASANGAN......

Dimensi ke-6

PERHENTIAN/TETAP/TIADA PROSES YANG BERJALAN (MALAIKAT berada di sini)(TIDAK BOLEH DIUBAH/DISENTUH/DIRASAI/DIKETAHUI/DIKENALI)

Dimensi ke-7

Dimensi infiniti (TIDAK TERHINGGA-TIDAK BERPENGHUJUNG )(DIMENSI YANG TIDAK BOLEH DISENTUH/ DIUBAH/DISENTUH/DIRASAI/DIKETAHUI/DIKENALI)

NAFSU

PERNAH ANDA MENDENGAR HADITH YANG MENGATAKAN NAFSU ITU DICIPTAKAN DARI API NERAKA. NAFSU ITU BERSIFAT TIDAK AKAN PUAS SELAMA-LAMANYA. SENTIASA INGIN DAN INGIN DAN INGIN, TERUS INGIN SESUATU APA YANG MENURUTNYA BAIK UNTUK DIRINYA SENDIRI. DIA LUPA PADA ORANG LAIN.MENGABAIKAN ORANG DI SEKELILINGNYA.TIDAK PEDULIKAN SEKELLINGNYA. ABAIKAN SELAIN DIRINYA. DIALAH TUHAN. KEBAIKAN HANYA UNTUK DIRINYA SEMATA. DIA ADALAH SEGALA-GALANYA. DIALAH TUHAN. TAMAK DAN RAKUS. TIADA PERATURAN UNTUK DIRINYA. DIALAH YANG MENGATUR DAN MENENTUKAN PERATURAN. SEGALA-GALANYA BODOH DAN SIA-SIA SELAIN DIA. JIKA DUNIA INI BENAR MAKA DIALAH KEBENARAN ITU. JIKA DUNIA INI BATHIL MAKA DIALAH KEBATHILAN ITU. HEBAT DAN SUNGGUH GAGAH RUPA-RUPANYA NAFSU INI. DIA SANGAT HEBAT DAN PERKASA. BOLEH DIKATAKAN SEBAGAI MAKHLUK YANG TIDAK TERKALAH. BAYANGKAN JIKA NAFSU INI MENGUSAI DIRI KITA. APA YANG AKAN BERLAKU. KITA HILANG KEWARASAN DAN KAWALAN DIRI. SEBAB ITULAH NABI MUHAMMAD S.A.W. TELAH MEMBERITAHU

JIHAD TERBESAR ADALAH MENUMPASKAN HAWA NAFSU...........

JAUH LEBIH BESAR DARIPADA PERANG YANG BERLANGSUNG DI BAITUL MAQDIS SEKARANG....

JIKA NAFSU YANG SEBEGITU HEBAT WUJUD DI DALAM DIRI KITA,BAGAIMANA PULA KITA MAHU MENUMPASKAN SI NAFSU. ADA BENAR JUGA KATA-KATA LINKIN PARK,MUSUH YANG TERBESAR ADLAH DIRI KITA SENDIRI. BOLEH DENGAR LAGU INI DALAM ALBUM TERBARU DIORANG.

KAMI AKAN KHABARKAN SATU KHABAR GEMBIRA UNTUK ANDA SEMUA. KAMI TELAH PUN MENEMUKAN SENJATA YANG PALING AMPUN BAHKAN SETARA KEKUATAN DENGAN NAFSU.JIKA NAFSU ITU MAKHLUK MAKA IA JUGA MAKHLUK. JUGA TIDAK TERKALAH. IA SEMAKIN KUAT. SEMAKIN HEBAT. SEMAKIN DATANG UJIAN,SEMAKIN GAGAH IA.

SELINGAN : ALLAH DATANGKAN UJIAN ADALAH BAGI MEMPERTERGUHKAN LANGKAH DAN KEKUATAN. MUNGKIN KITA BOLEH IBARATKAN BAGAIMANA KONSEP UJIAN DALAM APLIKASI KUMPUTER. PERNAHKAH ANDA SEMUA MEMIKIRKAN KENAPA VIRUS DICIPTAKAN DI DALAM KOMPUTER.???? TUJUANNYA ADALAH UNTUK MENGOPTIMUMKAN TAHAP KEBERKESANAN DAN TAHAP KEUPAYAAN SISTEM OPERASI KOMPUTER. SEMAKIN KUAT VIRUS MAKA SEMAKIN KUAT ANTIVIRUS YANG DIHASILKAN. SEMAKIN KUAT ANTIVIRUS, SEMAKIN BERKESAN SISTEM OPERASI. JIKA TIADA VIRUS MAKA ANTIVIRUS TIDAK WUJUD DAN MUNGKIN SISTEM OPERASI KOMPUTER KITA MASIH LAGI WINDOW 95.....(siapa la yang pakai window 95 ,malang giler...: )

JIKA DIFAHAMI AYAT DI ATAS VIRUS SAMA DENGAN UJIAN DAN ANTIVIRUSNYA ADALAH TAUBAT...

KEMBALI KEPADA KONTEKS PERMASALAHAN IAITU MAKHLUK YANG SETARA KEKUATAN DENGAN NAFSU IALAH ...:

....

...

HARAPAN

MASIH ADA HARI ESOK BUKAN.........

BERDASARKAN ARTIKEL KAMI INI,KAMI ADE MEMBUAT BEBERAPA PADANAN DAN IA SEAKAN BERJAYA. SETIAP DIMENSI MEMILIKI CONTOH ATAU PROTOTAIPNYA YANG TERSENDIRI.

DIMENSI PERTAMA ADALAH

-NABI MUHAMMAD S.A.W.

DIMENSI KE-2

-ALAM SEMESTA ATAU SEGALA YANG BERSIFAT FIZIKAL –/BINATANG/POKOK/ DUIT/EMAS/RUMAH/KUASA/PANGKAT/JAWATAN/PLANET/LANGIT/BINTANG—IA HANYALAH HIASAN SEMATA..,

--TIADA MAKHLUK SELAIN DARIPADA MAKHLUK DI BUMI INI ,,X PERCAYA KE ..CUBA TANYAKAN KEPADA SAINTIS NASA,SETIAP GELOMBANG YANG DIPANCARKAN KE ANGKASA LEPAS,ADAKAH IA MENDAPAT RESPON ATAU TINDAK BALAS DIPERCAYAI DARIPADA MAKHLUK ASING..JAWAPANNYA NEGATIF. KAMI PERNAH MENONTON BEBERAPA SIRI AKTIVITI PENEROKAAN ANGKASA LEPAS,PERKEMBANGAN SAINS ANGKASA,KOSMOLOGI,AERONOTIK,PENCAPAIAN MEREKA ADALAH SIFAR. TIADA PENCAPAIAN MELAINKAN PERBELANJAAN BESAR DAN TINGGI YANG LEBUR BEGITU SAHAJA. ANDA X PERCAYA??

SEMAKIN MEREKA CUBA MENEROKAI ANGKASA,MEREKA SEMAKIN SEDAR YANG ANGKASA HANYALAH ENTITI KOSONG YANG SEAKAN-AKAN TIDAK WUJUD. SEAKAN CERMIN SAHAJA. ..

-ALLAH TELAH MEMBERITAHUKAN BAHAWA ANGKASA RAYA HANYALAH SEBAGAI HIASAN SEMATA.SEPERTI POKOK BUNGA DI ATAS MEJA KITA...IA TIDAK BERNILAI MELAINKAN KEKUASAAN ALLAH SAHAJA...FAHAM KAN !!!!!!

DIMENSI KE-3

-DUNIA YANG TERBENTUK DALAM MINDA KITA—TANGGAPAN KITA

DIMENSI KE-4

ROH SELURUH MANUSIA

DIMENSI 1- 4 BOLEH DIMANIPULASIKAN..ANDA AKAN FAHAM APABILA KAMI BERIKAN KUNCI PENDUA KEPADA ANDA SEMUA. KUNCI YANG MEMBUATKAN KITA KEMBALI KEPADA DIMENSI ASAL KITA IAITU DIMENSI KE-4..ALAM ROH..

BUKAN BERMAKSUD UNTUK MENUNGGU KEMATIAN. TAPI MENDAPATKAN SEMULA APA YANG DIKATAKAN ‘TEMPAT ASAL KITA’.

KAMI INGIN MEMBANTAH TEORI YANG MENGATAKAN MASA BERSIFAT 4 DIMENSI. BAGAIMANA JIKA ANDA TAHU BAHWA ANDA AKAN MATI PADA 20.12. 2010,AKIBAT DILANGGAR KERTA KANCIL CDD 9988,APAKAH YANG AKAN LAKUKAN???ADAKAH ANDA AKAN MENAIKI MESIN MASA DAN MENGELAKKAN DIRI DARIPADA BERADA DI JALAN YANG DIJANGKA BERLAKUNYA KEMALANGAN KE ATAS DIRI ANDA DAN SETERUSNYA MELARIKAN DIRI ANDA KE MASA YANG LAIN. TEORI INI BERASASKAN TEORI FIZIKAL ATAU TEORI SAINS MATERIAL. MELIHAT KEPADA KEHEBATAN DAN KEKUATAN MANUSIA PADA KEKUATAN FIZIKAL SEMATA. ANDA KUAT APABILA ANDA MENGANGKAT GUNUNG EVEREST DAN MELEMPARKAN IA KE DALAM LEDAKAN MATAHARI..INI TEORI SONGSANG.. KITA FAHAM BAHAWA SAINS MATERIALISTIK INILAH YANG MENDORONG SAINTIS UNTUK MENCARI SOLUSI BAGI MEMBANGUNKAN PROSES PENGKLONAN MANUSIA. BAGI PENGGILA DAN PENDOKONG SAINS MATERIAL INI,MATI ADALAH PENYAKIT. KITA BOLEH LARI DARI PENYAKIT INI DENGAN HIDUP SELAMANYA-LAMANYA DI DUNIA. ANGGAPAN MEREKA APABILA MEREKA BERJAYA MEMECAHKAN KOD ALIRAN FIKIRAN YANG MENGAKTIFKAN OTAK MAKA MEREKA BOLEH MENGUBAH FIZIKAL MANUSIA. MEMANJANGKAN MASA TEMPOH PENUAAN KULIT DAN OTAK . HAL INI TIDAK MUSTAHIL DAN IA TIDAK MENGUBAH TAKDIR,TAPI MENGUBAH TARIKH KEMATIAN ANDA ADALAH KERJA YANG SIA-SIA. SAINS HANYA BERANGGAPAN MENGUBAH PERJALANAN MASA HANYALAH MELIBATKAN KEPADA PENGESAHAN SESUATU DATA ATAU MAKLUMAT SAHAJA. UNTUK MELIHAT ADAKAH BENAR MUAWIYAH YANG MEMBUNUH ALI? ADAKAH ALI YANG MENCETUSKAN PERGADUHAN DENGAN SAIDATINA AISYAH ?? BENARKAH TAMADUN MANUSIA TELAH BERMULA PADA 13000000 JUTA TAHUN DAHULU ?? BILAKAH DUNIA INI TERBENTUK DAN BAGAIMANA BENTUK IA PADA AWAL PERMULAAN CIPTAANNYA ??SAMA SAHAJA JIKA ANDA KEHILANGAN BARANG JAM TANGAN SEDANGKAN PADA 2 HARI LEPAS IA MASIH BERADA DI DALAM BILIK ANDA MAKA. ANDA BOLEH TERBANG MELANGKAH KE TITIK MASA 3 HARI LEPAS UNTUK MELIHAT DI MANA IA BERADA PADA TEMPAT TERKHIR IA DILETAKKAN. ANDA TIDAK BOLEH MENGAMBIL OBJEK JAM YANG BERADA PADA 3 HARI LEPAS KERANA DALAM PERJALANAN MASA TERSEBUT ,APA YANG ANDA LIHAT BUKAN LAGI SESUATU YANG NYATA KERANA PADA MASA ITU,ANDA HANYALAH IMEJ SAHAJA. PENEROKAAN MASA ADALAH PERALIHAN IMEJ DARI SATU TITIK KE TITIK YANG LAIN YANG TELAH TERBENTUK. PENEROKAAN JASAD ADALAH MUSTAHIL DARI SEGI HAKIKATNYA KERANA FIZIKAL TIDAK AKAN BERKEMAMPUAN UNTUK BERGERAK PADA RUANG PERALIHAN IMEJ(PERISTIWA/EVENT) DARI SATU KE IMEJ(PERISTIWA/EVENT) YANG LAIN. OH YA,UNTUK MENEROKAI MASA DEMI MELIHAT TARIKH HARI KIAMAT JUGA ADALAH MUSTAHIL KERANA SELAGI KIAMAT BELUM BERLANGSUNG MAKA SELAGI ITULAH PENEROKAAN ANDA HANYALAH TERHAD PADA KEADAAN YANG TELAH BERLAKU.....

KAMI ADA TEORI TERBARU IAITU MASA SEBENARNYA TIDAK WUJUD...MASA ADALAH KITA ..KITA YANG AKAN MENENTUKAN BILA ?? BILA KAH KITA MATI ADALAH SOALAH YANG MAKRUH MELAINKAN SEBAGAIMANA DOA YANG DIAJARKAN NABI..JIKA KEMATIAN ADALAH YANG TERBAIK UNTUK AKU MAKA SILA MATIKAN AKU ..(sila betulkan doa ini jika salah)

KITA YANG AKAN MEMUTUSKAN BILA KITA AKN BERKAHWIN ? BILA AKAN BERCERAI ? BILA KTA MEMBELI KERETA LAMBORGHINE ? BILA KITA AKAN BERUBAH ? BILA KITA AKAN BANGKIT,BILA KITA AKAN KAYA ? BILA KITA AKAN DIJAUHKAN DARI NASIB MALANG ? BILA SEMUA INI AKAN BERAKHIR ? BILA SUAMI SAYA AKAN BERKAHWIN SEORANG LAGI ? SEMUA JAWAPAN ITU ADA PADA TANGAN ANDA ? CARILAH DENGAN MELIHAT GARISAN-GARISAN YANG TERBENTUK PADA TAPAK TANGAN ANDA !!!

...........

...............

....................................

BUKANLAH DUNGU!!

CARILAH JALAN.IKHTIAR,USAHA.CARI SEHINGGA ANDA HILANG SEGALA KEUPAYAAN DAN KEMAMPUAN ANDA ATAU SEHINGGA ANDA KEHABISAN IDEA/KEBOLEHAN/POTENSI DAN KEKUATAN SEGALANYA. DALAM SETIAP PERTARUNGAN PASTI ADA KALANYA KITA BUNTU. BUKAN .SEBENARNYA MUSTAHIL KITA BUNTU . PASTI ADA JALAN KELUAR . TIADA ERTI JALAN MATI JIKA ANDA SEORANG PEJUANG. HANYA MAKHLUK YANG TIADA MARUAH DIRI SAHAJA YANG MENGALAH , MENGAKU LEMAH DAN TIDAK KUAT......

DIMENSI KE -5 ,6 TIDAK PERLU DIJELASKAN..

DIMENSI KE-7

NAFSU DALAM DIRI WUJUD PADA 2 ENTITI BERBEZA-

-DAJJAL AKHIR ZAMAN

-QARIN DALAM JASAD KITA

THE OTHER SIDE DIMENSI KE -7

SECOND MUHAMMAD..

MUHAMMAD KE-2

DUNIA INI BERMULA DENGAN MUHAMMAD DAN BERAKHIR DENGAN MUHAMMAD .

DIALAH HARAPAN......


PINTU SEGALA DIMENSI ADALAH SAMA CUME SAIZNYA BERBEZA MENGIKUT KADAR MINUM TONGKAT ALI ANDA SETIAP MALAM...

KUNCI SEGALA DIMENSI

KUNCI INILAH YANG TELAH DIMANIPULASIKAN DAN DIPALSUKAN...2 PERKARA TERBESAR..

KUNCI BAGI SETIAP DIMENSI NAMUN SAIZNYA BERBEZA......

KUNCI INI IALAH2 NIKMAT TERBESAR

IMAN DAN ISLAM

PERCAYA DAN BERSERAH DIRI

PERCAYA DAN MENYERAHLAH PADA ALLAH..........

Followers