Sinar Kebangkitan Ummat ke-Dua

masa itu kian hampir,kebangkitan kini mula menjenguk tabir TAKDIR YANG TELAH DITETAPKAN

MASA UNTUK MEMPERBAHARUI /TAJDID AGAMA ITU AKAN BERJALAN

SALAH........................

BUKAN AGAMA YANG PERLU TETAPI

MANUSIALAH YANG PERLU DIPERBAHARUI


REVOLUSI SPIRITUAL AKAN TERCETUS
SATU FENOMENA BARU AKAN MUNCUL
TIBAKANLAH SAAT ITU YANG KIAN HAMPIR

DENGAN LAFAZ BISMILAHIRRAHMINIRRAHIM...KAMI INGIN LAUNGKAN

SELAMAT DATANG KE

" ERA REVOLUSI SPIRITUAL MANUSIA "

Ahad, 8 Ogos 2010

MISTERI TERBONGKAR : IMAM MAHDIPERHATIAN

JIKA SESIAPA TERLIHAT SEORANG PEMUDA YANG MENDAKWA DIRINYA IMAM MAHDI ,HENDAKLAH KALIAN MEMBUNUH PEMUDA ITU KERANA DIA HANYALAH BERSANGKA DIRINYA BENAR. BAGAIMANA JIKA KAMI INGIN SAMPAIKAN , HANYA MENGETAHUI IMAM MAHDI HANYALAH IMAM MAHDI DAN ALLAH SAHAJA. TIADA YANG LAIN. MUNGKIN BEBERAPA PIHAK YANG SEDIKIT SAHAJA .ITU PUN TANPA MAKLUMAT YANG TERPERINCI.


OH YA SEBENARNYA TERDAPAT KOD YANG PERLU DIPECAHKAN DALAM HADITH NABI S.A.W. KERANA MAKSUD DALAM HADITH NABI DISEBUTKAN NAMANYA HANYALAH SEPERTI ATAU SEAKAN-AKAN NAMA AKU.LALU RAMAILAH YANG BERIJTIHAD BAHWA NAMA IMAH MAHDI ITU HANYALAH KOD SAMARAN BAGI NAMA SEBENAR IMAM MAHDI. IAITU MUHAMMAD BIN ABDULLAH. TETAPI PADA KAMI ,SEBAGAI PENDOKONG PEJUANG IMAM MAHDI AL-MUNTAZHAR,NAMA MUHAMMAD BIN ABDULLAH JUGA ADALAH KOD YANG PERLU DIPECAHKAN KERANA IA BUKAN LAGI NAMA SEBENAR IMAM MAHDI KERANA TERDAPAT JUTAAN MANUSIA YANG BERNAMA MUHAMMAD BIN ABDULLAH. DISEBABKAN ITU,PIHAK THH -PIHAK YANG BERGERAK DI ATAS NAMA - CIA,MOSSAD,KGB,INTERPOL,JABATAN PERISIKAN DAN YANG LAIN -SEDANG GENCAR DAN AKTIF MENCARI DAN MEMECAHKAN KOD MUHAMMAD BIN ABDULLAH. JADI KEPADA PENCARI IMAM MAHDI MAKA ANDA SEPATUTNYA LEBIH TAHU BAGAIMANA HENDAK MEMECAHKAN KOD INI...APAKAH KOD ITU,KAMI TIADA MAKLUMAT KERANA KAMI JUGA SEDANG MENCARINYA.

TERDAPAT SATU LAGI PERKARA PENTING YANG PERLU DIPERHATIKAN IAITU

SIFAT DAN PERWATAKAN BELIAU.


DIA TIDAK AKAN MENCARI PENGIKUT DAN PENDOKONG DIRINYA KERANA DIA SEDAR BAHAWA SETIAP MANUSIA AKAN DIPERTANGGUNGJAWABKAN DI ATAS AMAL MASING-MASING. BARANG SIAPA YANG MEMPEROLEHI HIDAYAH MAKA IA HANYALAH KEBAIKAN UNTUK DIRINYA MAKA BARANGSIAPA SESAT MAKA KESESATAN ADALAH UNUTK DIRINYA SENDIRI. SENDIRI PUNYA KUBUR DAN SENDIRILAH YANG AKAN MENJAWAB PERTANYAAN SOALAN YANG PALING MUDAH KETIKA BERADA SEBANYAK 7 KAKI (anggaran lebih kurang) ke DALAM TANAH,

MAROBBUKA (SIAPA TUHAN KAMU)?
MA DINUKA(APA AGAMA KAMU)?
MA KIBLATUKA (APA KIBLATUKA )?
MA NABIYUKA(SIAPA NABI KAMU)?
MA KITABUKA (APA KITAB KAMU)?


JADI IMAM MAHDI HANYALAH MANUSIA BIASA YANG BUTUHKAN SAHABAT DAN TEMAN SEPERCAYAAN DAN MUNGKIN JUGA PENENTANG SUPAYA MUDAH IA UNTK MENGHISAB DIRINYA SENDIRI.. DIA BUKAN NABI KERANA YANG BERHAK DIANGKAT MENJADI IMAM HANYALAH PARA NABI DAN RASUL SAHAJA. PEMIMPIN ITU BUKANLAH PEMIMPIN SEPERTI MANA KITA LIHAT HARI INI IAITU PRESIDEN,PERDANA MENTERI,TUAN GURU,ATAU SESIAPA JUA TETAPI SETIAP DIRI KITA ADALAH PEMIMPIN. SETIAP PEMIMPIN AKAN AKAN DIPERSOALKAN APA YANG DIBAWANYA ,APA YANG DIPERTANGGUNGJAWABKAN KE ATASNYA.JADI KAMI ISYTIHARKAN BAHWA SETIAP KITA ADALAH PEMIMPIN.
KITALAH IMAM MAHDI YANG KITA TUNGGUKAN-TUNGGUKAN SELAMA INI. saja buat polemik sikit..


SEKIAN..DARI MANUSIA YANG HANYA CINTAKAN ALLAH DAN SANGAT MENGHARAPKAN SYAFAAT NABI MUHAMMAD S.A.W..IMAM MAHDI TETAP MANUSIA BIASA YANG HANYA PUNYAI SEDIKIT KELEBIHAN. ITU SAHAJA.......

in syaallah KAMI AKAN BUKA SEDIKIT ISI TENTANG TEORI TEKNOLOGI KEJURUTERAAN ROH -MINGGU DEPAN.lecture pasal topik nie taklah panjang sangat cam ATBM,MATRIK ATAU MANA TOPIK DEKAT MISTISFILES. dia lebih kurang cam ILMU SEGALA PUNYER TEORI JE..JADI X PANJANG SANGAT RASANYA.dalam 7-8 slide show je kot.


SEBELUM ITU ,ANDA PERLU FAHAM APA ITU MANUSIA KEMUDIAN,BARULAH KITA BOLEH BERBINCANG TENTANG ROH. BUKAN BERBICARA PASAL ZAT atau FORM (BENTUK),bagaimana ia dan bentuk ROH kerana kami tiada pengetahuan tentang ini. KAMI HANYA BERBICARA TENTANG STRUKTUR INTIPATINYA SAHAJA. BAGAIMANA IA BEKERJA DAN KEADAAN ATAU KONTEKSNYA SAHAJA....

P/S : kami kesian tgk kawan kami ust HASRIZAL PASAL DIA MENGELUH, COMMEN SENSE MASYARAKAT HARI NIE DAH ROSAK. MANUSIA SEMAKIN BIASA MENGABAIKAN DIRI ORANG LAIN DAN MEMENTINGKAN DIRI SENDIRI..TIITK COMMON SENSE PADA SIFAT PRIHATIN TELAH BERUBAH..
KAMI CUMER BOLEH BAGI KLUE IAITU CARA ATAU SISTEM PEMIKIRAN KITA PERLU DIROMBAK SEMULA.JANGAN CAMPUR ADUKKAN SITUASI. JIKA ANDA SEORANG JURUTERA,UNTUK MENYELESAIKAN MASALAH DALAM KELUARGA ANDA TIDAK BOLEH MENGGUNAKAN KAEDAH JURUTERA TETAPI MESTI BEFIKIR SEBAGAI SEORANG KETUA KELUARGA..ITU KATA KUNCI YANG PALING SENANG..BANYAK LAGI SEBENARNYA...IN ALLAH KAMI AKAN PANJANGKAN HAL INI JIKA ADA KESEMPATAN.

Followers