Sinar Kebangkitan Ummat ke-Dua

masa itu kian hampir,kebangkitan kini mula menjenguk tabir TAKDIR YANG TELAH DITETAPKAN

MASA UNTUK MEMPERBAHARUI /TAJDID AGAMA ITU AKAN BERJALAN

SALAH........................

BUKAN AGAMA YANG PERLU TETAPI

MANUSIALAH YANG PERLU DIPERBAHARUI


REVOLUSI SPIRITUAL AKAN TERCETUS
SATU FENOMENA BARU AKAN MUNCUL
TIBAKANLAH SAAT ITU YANG KIAN HAMPIR

DENGAN LAFAZ BISMILAHIRRAHMINIRRAHIM...KAMI INGIN LAUNGKAN

SELAMAT DATANG KE

" ERA REVOLUSI SPIRITUAL MANUSIA "

Sabtu, 23 Oktober 2010

TEKNOLOGI KEJURUTERAAN ROH VI

RELATIVITI HUBUNGAN MANUSIA DAN TUHANMitos ,ANGAN-ANGAN ATAU FANTASIA BULAN MADU ????
Salam...

Apa yang kami nukilkan di sini hanya untuk mereka yang mahu mengkaji dan menerima sahaja apa yang kami sampaikan. Selain daripadanya sama ada anda mahu mengkritik atau memperlekehkan apa yang kami sampaikan di sini,terserah anda ..ANDA AKAN DIPERTANGGUNGJAWABKAN DENGAN APA YANG ANDA PERBUAT. KAMI BERLEPAS DIRI. MASING-MASING AKAN MEMBAWA AMAL MASING –MASING DI ALAM BARZAKH DAN ALAM AKHIRAT KELAK...

Relativiti menyentuh kepada persoalan perspektif. Bagaimana kita mentakfrifkan sesuatu ilmu daripada sesuatu persepsi. Daripada pelbagai perspektif,jarak dan sudut.

Anggapkan ada sebiji cawan...

Seorang pemandu teksi akan menilai cawan hanya sebagai gelas untuk diisi air. Air pula tujuannya untuk diminum..

Seorang pekebun sayur akan melihat cawan sebagai suatu alat yang boleh diletakkan baja atau tempat meletakkan anak benih.

INI RELATIVITI MANUSIA..

BERIKUT PULA RELATIVITI MENYENTUH ASPEK KETUHANAN..

Kami ada membaca artikel kekeliruan tentang teori God Spot..titik ketuhanan yang dikatakan penyebabkan kepada ujudnya naluri manusia sentiasa mempunyai kehendak atau daya intuisi INGIN HIDUP BERAGAMA. Menerusi kajian,ianya terletak di dalam otak manusia dan DIKATAKAN PENCETUS KEPADA TERBITNYA PERASAAN RENDAH DIRI,PASRAH,BERSABAR,TAWADHUK,RELA DAN PERASAAN YANG SEANGKATAN DENGANNYA... jika dikatakan teori ini dibangunkan atas sebab KONSPIRASI,IA AGAK KABUR DAN KELAM. SEAKAN AKAN MELIHAT CAHAYA DI HUJUNG YANG GELAP. DISANGKA JALAN KELUAR TETAPI HANYA LUBANG YANG BERSINAR..

Sedikit peringatan ,terdapat sesetengah perkara tidak boleh dikatakan sebagai MAIN CONSPIRACY, ATAU BASED CONSPIRCY,dasar-dasar TERBITNYA SEBUAH KONSPIRASI. JIKA ANDA MENGATAKAN LAMBANG bentuk seluar dalam ,pakaian dalam,bungkus nasi lemak SEBAGAI BAHAN KONSPIRASI,IANYA terlalu lekeh dan lucu. JANGAN TERLALU MENJAHILKAN DIRI DENGAN MUSUH. MENAMPAKKAN DIRI KITA TERLALU FOBIA DENGAN KONSPIRASI. JANGAN PULA MENGATAKAN SIMBOL BANGUNAN,BENTUK RUMAH LAMBANG ATAU APA JUA YANG BERKAITAN SEBAGAI KUASA KEPADA KEMUNCAK KEJAHATAN KONPIRASI. Hal ini juga tidak berkaitan. TENTANG PERSOALAN LAMBANG YANG DIGUNAKAN OLEH ILUMINATI,ZIONISME...IA HANYA PERSOALAN LAMBANG .BUKAN PERSOALAN POKOK..

Seperti bertempur di medan perang,musuh sudahpun mengacukan muncung senapang ke kepala anda..tetapi anda masih lagi terpinga-pinga memikirkan DARI MANA SENAPANG INI DATANG ,SIAPA YANG MEMBUATNYA,BAGAIMANA SENJATA INI DIHASILKAN,BERAPAKAH SAIZ DAN DIAMETER PELURU YANG DIGUNAKAN..DAN SENARIO YANG LEBIH BIJAK..ANDA BERTANYAKAN SOALAN CEPU EMAS KEPADA TENTERA YANG MAHU MENEMBAK ANDA ..

ENCIK TENTERA, BAGAIMANA ENCIK MENDAPAT SENJATA CANGGIH INI???

  1. BUATAN SENDIRI
  2. BELI DARI NEGARA LAIN
  3. KUTIP DARI TEPI JALAN
  4. ADA ORANG SEDEKAH JARIAH

Siap bagi pilihan jawapan pulak...

Cuba teka apakah jawapan tentera tersebut..

Kita masih bermain TEKA TEKI TENTANG KONSPIRASI KEJAHATAN IBLIS SEPANJANG ZAMAN ,MANIPULASI SEJARAH, ALTER RAHSIA..

TETAPI YANG NYATA PIHAK JAHAT YANG MERENCANAKAN SEMUA INI SEDANG GIAT MEMPERSIAPKAN PELAN-PELAN UNTUK MELENGKAPKAN TINDAKAN YANG TELAH MEREKA SUSUN SELAMA RATUSAN TAHUN..

MEREKA BERJAYA KERANA KESUNGGUHAN MEREKA,ISTIQAMAH,ISTIMRAR DAN KESATUAN MEREKA DALAM MENJAHANAMKAN MANUSIA..

Pada masa mereka melihat kita masih lagi terkial-kial membongkar peracangan-perancangan mereka yang telah lapuk,pastinya mereka kini sedang GEMBIRA DAN BERTEPUK SORAK MELIHAT beberapa spesis PEJUANG KEBANGKITAN KONONNYA.

SPESIS A

GELAGATNYA MENGGELABAH TAK TENTU HALA,TANPA MOTIF,BERGADUH TENTANG TEORI SIAPA YANG LEBIH BIJAK TEORI SIAPA YANG LEBIH BAIK...

SPESIS B

ASYIK MEMBONGKAR-DAN MEMBONGKAR ,MENYELIDIK DAN MENGKAJI SEHINGGALAH MEREKA INI.

TERSEKAT....BUNTU KEHABISAN IDEA..

SPESIS C

Kumpulan yang hanya menanti dan menanti ada berita-berita baru..tetapi kecewa kerana tiada apa-apa yang mereka dapat..

KAMI TERPAKSA KETENGAHKAN PERKARA INI KERANA YANG NYATA,PASTI DAN TENTU..PUAK-PUAK SETAN SUDAH HAMPIR KE TITIK PUNCAK,TITIK KEJAYAAN,.ADAKAH ANDA SEMUA FIKIR DENGAN HANYA MELAFAZKAN ....

JANJI TUHAN ITU PASTI..

KEBANGKITAN AKAN BERMULA...

DUNIA AKHIR ZAMAN MILIK ISLAM..

ISLAM AKAN MENANG AKHIRNYA..

Dan segala macam slogan-slogan ini AKAN MEMPASTIKAN KEJAYAAAN ISLAM DI MASA DEPAN..

KELAKAR DAN LAWAKNYA WAHAI MANUSIA.....

INILAH LAWAK AHIR ZAMAN TAHAP ASBESTOS YANG PALING TERUK..

BAGAIMANA ANDA SEMUA BERFIKIR???????????..

.......

INILAH GEJALA YANG SANGAT MERUNSINGKAN KAMI DI SINI..DI MUSLIMDAIRYZ...

Selamanya berchatting di dunia blog tidak akan membawa anda semua ke mana..

Ia hanya menjadi bahan ketawa dan senda gurau puak-puak setan sahaja.

ADAKAH ANDA MAHU DIJADIKAN BAHAN HERDIKAN DAN CACIAN ANAK CUCU ANDA MASA DEPAN..itupun kalau sempat..

BERGERAK DAN MULAKAN TINDAKAN DARI SEKARANG..

SEKARANG..

SEKARANG..

Sekian ..selingan..

Kembali kepada RELATIVITI HUBUNGAN MANUSIA DAN TUHAN

Sebelum itu kita terpaksa kembali semula kepada persoalan ROH manusia..sebagaimana kami telah menjelaskan perihal partikel roh raja dan roh hamba,ia perlu dihuraikan dengan lebih terperinci dan objektif supaya motif kami iaitu memahamkan anda semua walaupun dengan bahasa kami yang dikatakan tidak mengikut piawaian akta bahasa kebangsaan dan terlalu tinggi namun kami terpaksa cuba juga yang terbaik demi tidak mahu perkara penting ini ketinggalan..

PARTIKEL RAJA..

RAJA MENCARI HAMBA

Situasi ini wujud apabila seseorang manusia itu berjaya mengawal dirinya sendiri,kenal,tahu dan faham akan kelebihan diri,memanfaatkan kekuatan diri,bijak mengadaptasikan kekuatan MINDA YANG BEBAS, dan yang lebih menarik

MEREKA BERJAYA MENCIPTA KESERAGAMAN DENGAN ALAM PERSEKITARAN ,MERASAI SETIAP JIWA YANG ADA DI SEKELILING. SAMA ADA JIWA BINATANG,TUMBUHAN BAHKAN ALAM SEMESTA. MEREKA MERASAI DENYUTAN SETIAP YANG ADA DI SEKELILING.

Keadaan mencari hamba ini pula terhasil setelah MEREKA KENAL ,TAHU,FAHAM DAN MERASAI TENTANG SEGALA-GALANYA. MEREKA TELAHPUN TERSEDAR BAHAWA CIPTAAN BERNAMA MANUSIA INI SANGAT HEBAT...

HEBATNYA MAKHLUK YANG BERNAMA MANUSIA..

INGAT LAGI X TEORI MANUSIA DIMENSI KE-4..PARA ULAMA,WALI-WALI ALLAH...

Teori SIFAT KEAKUAN INI TERBIT BERASASKAN PARTIKEL INI..

PARTIKEL RAJA INI JIKA DINISBATKAN DI DALAM AL-QURAN..IA BERSAMAAN DENGAN SURAH AL BAQARAH..

AKU MAHU MENCIPTAKAN KHALIFAH DI MUKA BUMI INI..

PARTIKEL RAJA ...

SANG KHALIFAH...

Pencarian sang raja akan bermula dengan melihat di mana tanah jajahannya..DI MANA TEMPAT PEMERINTAHAN AKU.

DI MANA BARANG YANG MENJADI MILIK AKU.....MENCARI BARANG KEPUNYAANNYA....

SIAPA YANG AKU AKAN PERINTAH...BUKANKAH AKU DICIPTAKAN .DIHADIRKAN UNTUK MEMERINTAHKAN SESUATU..SIAPA YANG AKAN BERSAMA-SAMA AKU MEMERINTAH ALAM INI..

Lantas Azazil pun melihat- hamba aku yang pertama telah berjaya ditemui..berikan dia segala kekuasaan yang ada di bumi,,biarkan dia hanyut dengan kuasa dan tawarkan servis atau perkhidmatan talian hayat,apa jua yang memudahkan kehidupannya..berikan apa sahaja yang dia minta. Dia ini akan dijadikan DAJJAL-DAJJAL YANG MEMPERANTARAKAN PERANCANGAN AKU UNTUK MENJAHANAMKAN MANUSIA DI MUKA BUMI SELURUHNYA..

Partikel ini sememangnya hanya untuk tujuan KEKUASAAN DI MUKA BUMI. INGAT ASAL ATAU ASAS PENCIPTAAN MANUSIA ADALAH SEBAGAI KHALIFAH..IAITU PENGGANTI ALLAH.SEBAGAI PEMIMPIN..

KAMI LEBIH GEMAR MENGGUNAKAN ISTILAH PENGGANTI KERANA ISTILAH PEMIMPIN ITU KELIHATAN TIDAK SESUAI. PEMIMPIN AKAN MEMPERJALANKAN UNDANG-UNDANG YANG DICIPTAKAN SENDIRI DENGAN MENGGUNAKAN KEPALA LUTUTNYA SAHAJA. BERBEZA DENGAN ISTILAH PENGGANTI..YANG MEMPERJALANKAN UNDANG-UNDANG YANG SEMEMANGNYA TELAH SEDIA ADA. PARA MALAIKAT TAHU BAHAWA JIKA PARTIKEL RAJA INI DISALAH GUNAKAN IA AKAN MEMUDARATKAN BUMI BAHKAN ALAM SEMESTA SELURUHNYA..

TETAPI ALLAH MENETAPKAN BAHAWA PENJANAAN PARTIKEL INI MESTI BERASASKAN KETETAPAN DAN PERATURANNYA YANG TELAH DITENTUKAN OLEH-NYA..

Sesetengah manusia memiliki partikel Raja

Sesetengahnya memiliki partikel Hamba

Sebaliknya dengan partikel Hamba..

MENCARI SIAPA PEMILIK DIRI AKU..KENAPA AKU BERADA DI SINI.. APA YANG AKU SEDANG BUAT..MENGAPA AKU MESTI BERKEADAAN BEGINI....APA TUJUAN AKU HIDUP..........

Mencari tuan kepada dirinya sendiri. Mereka memerlukan sesuatu yang dikatakan PETUNJUK..ALAMAT..mereka mesti mengikut berdasarkan alamat yang diberikan kepada mereka. Jika tiada mendapat petunjuk atau sebarang tanda mereka mula meracau..GILA SAWAN....

Aha ..ini hamba aku yang ke -2..

Aku akan berikan data,maklumat atau ILMU SEBAGAI TANDA ATAU PETUNJUK BUAT MEREKA. Mereka akan berjalan-jalan dengan menerima maklumat daripada aku. ADAKALANYA IA DATANG DARIPADA MIMPI,BISIKAN ATAU NALURI. HATI YANG BERDETIK...Dahsyat sungguh permainan Syaitan rupanya..

2 partikel mesti diselenggarakan sepanjang masa. Jika tidak manusia akan mula KEMBALI KEPADA ASAL PENCIPTA MEREKA..

Huraian di atas hanya mukadimah sahja..kita belum menerokai ke PINTU RELATIVITU YANG SEBENAR ..

Kami mahu membuka semula fail kajian daripada sahabat kami iaitu MISTISORGANIZATION..STRING THEORY..BENTUK SUATU FIZIKAL TERHASIL DARIPADA GETARAN ...maaf ini hanya teori sahaja . jika salah tafsiran maaf dikirimkan..

GETARAN AKAN MENCIPTA FREKUENSI TERTENTU..frekuensi ini dalam bahasa mudahnya disebut sebagai gelombang..

Adakah anda semua tahu BAHAWA FAKTA YANG TIDAK BOLEH DITOLAK OLEH SEMUA MAKLUK ATAU SAINTIS SEKALIPUN,SEGALA OBJEK ATAU FIZIKAL YANG BERADA DI ANGKASA MAHUPUN DI TERAS YANG PALING DALAM DI BUMI..MEMPUNYAI FREKUENSI ATAU GELOMBANG TERTENTU... setiap kali berlaku pengubahan terhadap nilai getaran akan mencipta perubahan pada frekuensi. FREKUENSI YANG TERHASIL SETERUSNYA AKAN MENCIPTA SESUATU YANG DINAMAKAN FIZIKAL....FIZIKAL pula jika diperincikan beerti SESUATU YANG MEMILIKI BENTUK,KETUMPATAN MAHUPUN ISIPIDU.

ALAM SEMESTA..

ALAM FIZIKAL YANG PALING MENAKJUBKAN...

Apa perkaitan STRING THEORY DENGAN PARTIKEL ROH INI..

MENUKARKAN DIMENSI ROH KEPADA DIMENSI FIZIKAL..

MENUKAR PERJALANAN ALAM ROH KEPADA PERJALANAN ALAM FIZIKAL

MENUKAR PERJALANAN DARIPADA MENCARI BEKALAN UNTUK KE ALAM AKHIRAT

KEPADA PERJALANAN MENCARI ANUGERAH,PANGKAT,BALASAN DAN GANJARAN TERHADAP-PERBUATAN YANG PALSU.

ANUGERAH ARTIS TERBAIK..

ANUGERAH PELAJAR CEMERLANG..

ANUGERAH ARTIS TERBAIK SEPANJANG ZAMAN..

ANUGERAH INDUSTRI TERBAIK..

ANUGERAH IMAM MUDA..

ANUGERAH ULAMA TERSOHOR..

ANUGERAH PIALA SULTAN SULU..

PANGKAT TERTINGGI MELAYU MAHAWANGSA..

PANGKAT PERDANA MENTERI..

KETUA PEMBANGKANG PARLIMEN..

MENJADIKAN ALAM FIZIKAL ITU SEAKAN ALAM ROH YANG PERNAH DIPIJAK OLEH ANAK ADAM SEBELUM MEREKA LAHIR KE ALAM DUNIA....

STRING THEORY MENGATAKAN SEGALANYA-GALANYA ADALAH APA YANG BERADA DI LUAR DARIPADA DIRI KITA..

THEORY INI SONGSANG SEBENARNYA...

KAMI AKAN MENGEMUKAKAN STRING THEORY TERBALIK..

SEGALA-GALANYA BERADA DI DALAM MANUSIA..

CIPTAAN ALLAH YANG TERBAIK..

SEGALA-GALANYA ADALAH APA YANG BERADA DI DALAM DIRI MANUSIA ITU..IA ADALAH SEGALA-GALANYA..

Disebabkan inilah kami mengatakan perjalanan roh adalah berkenaan dengan TINDAKAN KITA.APA YANG KITA BUAT,APA YANG KITA FAHAM,KITA TAHU,KITA KENAL DAN KITA ALAMI ATAU RASAI SENDIRI..TINDAKAN ITU BERMAKSUD PERCAKAPAN DAN PELAKSAAN..

BERCAKAP DAN BERBUAT..

Oh.....perlu ditambah sedikit lagi.

MENULIS..BERCAKAP DAN BERTINDAK......

......................

........

Hakikat hubungan manusia Tuhan
Bagaimana mahu berbuat ? dengan apa mahu bertindak ?

KOLABORASI ANTARA 2 PARTIKEL RAJA DAN HAMBA..

DI SINILAH TITIK BERTEMUNYA DIRI SI PENCIPTA DAN YANG DICPTAKAN..

Uniknya hubungan antara manusia dan Allah ini sangat sukar untuk mengertikan. Kadang kala untuk memahami frasa Allah di dalam manusia itu sangat payah..ALLAH PERNAH BERFIRMAN


AKU LEBIH DEKAT DENGAN URAT LEHER KAMU..
Jika frasa ini ditakrifkan dengan BAHASA FIZIKAL..ANDA AKAN MENCIPTA ALLAH DI DALAM DIRI ANDA SENDIRI.AWAS..ANDA AKAN TERGELINCIR DARI SEGI IKTIKAD ANDA SENDIRI..MELIHAT PERATURAN DAN KEKUASAAN ALLAH PADA BARIS-BARIS SAHAJA..

Kami agak sedih dengan sahabat kami MAHADAYA ..yang bermati-matian berjuang kerana BARIS..MEMBUKTIKAN BARIS ITU TERMASUK SALAH SATU PERANCANGAN MUSUH...

Anda hampir sahaja menerima jawapan TENTANG KEBENARAN...tetapi ANDA KETINGGALAN TENTANG SUNNATULLAH..PERATURAN ALLAH YANG LEBIH BESAR DAN SISTEMATIK. SYARIATULLAH HANYA BERADA DI DALAM SUNNATULLAH......SEBAHAGIAN DARIPADANYA..BUKAN YANG MANA LEBIH PENTING ATAU YANG MANA LEBIH BAIK.....persoalan itu ada dinukilkan di sini..Sambungan....TETAPI JIKA DITAKRIFKAN DENGAN PERASAAN MAKA. BARULAH ANDA AKAN FAHAM DAN MENGERTI BAGAIMANA BENTUK HUBUNGAN INI..

MERASAI ALLAH DI DALAM SETIAP TINDAKAN ANDA SENDIRI..ANDA BOLEH MERASAI ALLAH TATKALA ANDA MENULIS DI DALAM BLOG..
ANDA BOLEH MERASAI ALLAH TATKALA MENYAMPAIKAN CERAMAH..
ANDA BOLEH MERASAI ALLAH TATKALA ANDA SEDANG SENYUM KEPADA SAHABAT-SAHABAT ANDA..
ANDA BOLEH MERASAI ALLAH BILAMANA ANDA MEMBACA BERITA ATAU ISU-ISU SEMASA.
ANDA BOLEH MERASAI ALLAH SEMASA ANDA SEDANG MELAKSANAKAN TUGAS..MERASAI ALLAH AKAN MEMBAWA ANDA SEDAR BETAPABERDIRINYA ANDA,BERNAFASNYA ANDA ,MELIHATNYA ANDA ,BERCAKAPNYA ANDA,BERPERASAANNYA ANDA ..

SEGALA-GALANYA KERANA ALLAH.

ATAS KEHENDAK DAN IZINNYA..

ALLAH SENTIASA DI MANA SAHAJA..


DAN YANG PASTINYA..

STRING THEORY TIDAK MAMPU MEMECAH

....KEBENARAN

DIMENSI

KEMUNCAK..DI ATAS..


SEGALA-GALANYA..

DIMENSI DI MANA ALLAH BERDIRI MEGAH DENGAN GAGAH PERKASA..

Jangan melihat kata-kata ini sebagai bentuk fizikal melainkan secara HAKIKATNYA..bukan Zat atau Sifat..KEKUASAANNYA ..
DAN SUDAH PASTINYA APABILA ORANG LAIN MELIHAT ANDA..MEREKA SANGAT MERASAI SEOLAH-OLAH MEREKA SEDANG BERDEPAN DENGAN ALLAH SENDIRI..

INILAH PERASAAN YANG HADIR APABILA SEANDAINYA ANDA BERDEPAN DENGAN WALI-WALI ALLAH MAHUPUN PARA ANBIA ITU SENDIRI..

BERKATANYA MEREKA SEPERTI ALLAH YANG BERKATA..

MARAHNYA MEREKA KERANA MARAHNYA ALLAH..

MALUNYA MEREKA KERANA MALUNYA ALLAH ..

CINTANYA MEREKA KERANA CINTANYA ALLAH..

GAGAHNYA MEREKA KERANA GAGAHNYA ALLAH..

KUATNYA MEREKA ADALAH KERANA KUATNYA ALLAH..

BENARNYA MEREKA ADALAH BENARNYA ALLAH....

Sudah dapat jawapannya bukan..

KAMI AKAN BUKAN PINTU KEBENARAN DALAM ARTIKEL INI...jangan risau.kebenaran yang selama ini dicari oleh SEMUA ORANG YANG MEMPERCAYAI KEBANGKITAN KE-2 DARI TIMUR,MUNCULNYA PANJI HITAM DARI TIMUR..

Nanti dulu..

Sabar....artikel ini belum habis..

Rangkaian String Theory itu tidak habis di sini..mencipta getaran yang menghasilkan fizikal –fizikal sebagaimana yang ada di sekeliling. Tercetusnya GETARAN INI ADALAH BERDASARKAN PARTIKEL –PARTIKEL INI. TIDAK KIRA SAMA ADA PARTIKEL HAMBA ATAU RAJA..

JIKA ANDA BOLEH ATAU LEBIH MEMAHAMI BAGAIMANA MAKSUD PARTIKEL RAJA INI,

ANDA AKAN MEMAHAMI MAKSUD FRASA DI DALAM HADITH YANG MENGATAKAN..

AKAN BERLAKU FASA TERAKHIR ZAMAN ISLAM IAITU..

KHILAFAH MINHAJUL NUBUWWAH..

PEMERINTAHAN PARA KHALIFAH DI ATAS MANHAJ KENABIAN. PENTADBIRAN BERLANDASKAN JALAN-JALAN KENABIAN..KOLABORASI SISTEM KHILAFAH 4 SAHABAT BAGINDA S.A.W YANG UTAMA DAN 124 000 PARA NABI ...

KAMI HANYA MEMAHAMI SISTEM KHILAFAH PARA SAHABAT YANG 4. SELAIN DARIPADANYA KAMI TINGGALKAN DAN TEPIS..kami tidak menafikan tokoh-tokoh pemimpin seperti Umar Abdul Aziz,Harun Ar-Rasyid,Al-Mu’tasim dan seluruh tokoh-tokoh yang ada. MEREKA MULIA KERANA PERJALANAN MEREKA YANG HEBAT BUKAN KERANA STATUS MEREKA SEBAGAI KHALIFAH..TIDAK SAMA SEKALI..SEKALI KALI TIDAK..

JIKA ANDA INGAT LAGI HADITH NABI MUHAMMAD S.A.W. YANG MENGATAKAN KURUN YANG TERBAIK ADALAH KURUNKU,KURUN SESUDAHKU DAN KEMUDIANNYA..

BEERTI 30 TAHUN SELEPAS KEWAFATAN BAGINDA NABI S.A.W.

SELEPAS ITU ZAMAN FITNAH MULA MELANDA UMMAT BAGINDA YANG BAGINDA KASIHI...

Boleh mengerti bukan..

String theory itu terhasil akibat daripada KEREAKTIFAN KEDUA-DUA PARTIKEL INI. Getaran yang terhasil daripada PENJANAAN PARTIKEL INI. BERTINDAK BALAS DAN MENGHASILKAN FREKUENSI-FREKUENSI TERTENTU. KEMUDIAN MENCIPTA FIZIKAL-FIZIKAL YANG ADA. ALAM CAKERAWALA HANYALAH HIASAN-HIASAN MATA BAGI MANUSIA-MANUSIA YANG MAHU MENCARI BUKTI KEHEBATAN ALLAH S.W.T. terbinanya Theory Big Bang bang ge bang bang booommkebaboomm..CUMA SEKADAR MEMBENARKAN KEKUASAAN ALLAH..terma yang sangat popular yang digunapakai dalam menghuraikan Theory ini-CALCULATED EXPLOTION, letupan yang SISTEMATIK DAN BERTEBARAN MERATA-RATA SAMBIL MENCIPTA FREKUENSI-FREKUENSI TERTENTU YANG SANGAT SEMPURNA,MENGHASILKAN KESERAGAMAN YANG MENGKAGUMKAN. PLANET-PLANET,FENOMENA SUPERNOVA,KASANOVA,BLACK HOLE.....

Pernah seorang saintis mengatakan, jika paksi bumi ini beralih 0.0001` sekalipun,nescaya akan berlangggaran seluruh planet yang ada.(kami lupa siapa nama encik yang berkata ini)..

Partikel inilah yang membuatkan manusia sentiasa lebih baik daripada mana-mana makhluk yang ada. MALAH LEBIH BAIK DARIPADA MALAIKAT YANG SUJUD PADA ALLAH SEMENJAK DARI PENCIPTAANNYA SEHINGGALAH KE HARI KIAMAT..

Pertikel ini juga yang MEMBUATKAN AZAZIL TERGURIS HATINYA DAN SEBENARNYA DIA KAGUM DENGAN PENCIPTAAN MANUSIA SEHINGGALAH JAUH DI BENAK HATINYA..ALANGKAH BAIKNYA JIKA AKU MENJADI MANUSIA.....

RAHSIA YANG TERSURAT JAUH DI HATI KECIL AZAZIL..BEKAS KETUA ATAU IMAM BAGI SEKALIAN MALAIKAT..THE FALLEN ANGLE..


MALAIKAT YANG TUMPAS..


TUMPAS DI SEBABKAN KESOMBONGANNYA DAN TAKBUR..


JIKA DI SEBABKAN TAKBUR DAN SOMBONG AKU DICAMPAKKAN KE NERAKA..

MAKA AKAN AKU SEBARKAN KESOMBONGAN DAN TAKBUR DI DALAM HATI MANUSIA..MEMBUATKAN MEREKA SENTIASA MERASAKAN DIRI MERAKA BETUL..BENAR..TIADA KEBENARAN SELAIN MEREKA.MESKIPUN MEREKA ITU BERBILANGAN SEDIKIT SEKALIPUN....

BUATKAN MEREKA BERGADUH DAN BERTELAGAH SESAMA MEREKA DAN SEMAIKAN PERSELISIHAN,PERPECAHAN DAN PERGADUHAN. JADIKAN SEGOLONGAN MERASAKAN DIRI MEREKA BENAR,BERJUANG KERANA KEBENARAN DAN SATU LAGI MAHU MEMPERTAHANKAN KEBENARAN...AKHIRNYA KEBENARAN TIDAK WUJUD,,YANG TINGGAL HANYALAH PALSU DAN KOSONG..
KEBENARAN TIDAK BERADA DI PANGKAL..BUKAN DI DASAR..
BUKAN JUGA DI PUCUK..
TETAPI DI AKHIR..DI PENGHUJUNG SEBUAH PENCARIAN...
AKHIRNYA KEBENARAN ITU TERBONGKAR JUA...SIAPAKAH DI SEBALIK LELAKI BERTOPENG ITU..
SIAPAKAH DI SEBALIK JUBAH ITU..SIAPAKAH YANG BERDIRI DISEBALIK TULISAN-TULISAN ITU..MEMIKUL KEBENARAN ITU SANGAT LETIH DAN MENYAKITKAN ..
KAMI FIKIR IA SESUATU YANG MEMBANGGAKAN..

TETAPI IANYA MEMENATKAN DAN MELETIHKAN ..MERESAHKAN KERANA JIKA TERSILAP ANDA AKAN DI DAKWA SEBAGAI PENYEMBUNYI KEBENARAN..

NAMPAKNYA KEBENARAN TIDAK BOLEH LAGI DIELAKKAN ..

IA TIDAK BOLEH DIBIARKAN BERTERUSAN MENJADI RAHSIA..

KERANA RAHSIA ITU AKHIRNYA TERBONGKAR JUA NANTI..

SEMENJAK RAMPASAN PERAK TAHUN LEPAS,KAMI TELAH PUN SEDAR SIAPA DIRI KAMI TETAPI KAMI TERPAKSA BELAJAR.....

UNTUK PERCAYA....

TENTANG DIRI..

IANYA PERLU DIBUAT DENGAN SANGAT BERHATI-HATI KERANA MENGISYTHARKAN DIRI SEBAGAI PIHAK YANG MEMBAWA KEBENARAN DI KHALAYAK YANG SEPERTI SAMPAH DAN NAJIS HARI INI-BERGADUH SESAMA SENDIRI,TERMASUK PERISTIWA RAMPASAN KUASA DI PERAK YANG SANGAT MENYAKITKAN HATI,MEMUNGKINKAN KAMI AKAN DIGELAR PEMBAWA FITNAH BARU..

SI PALSU..

SEBAB ITULAH SEGALA HUJAH DAN KATA-KATA PERLU DI SUSUN DENGAN KEADAAN..

KAMI MENGGUNAKAN ISTILAH KAMI SEOLAH-OLAHNYA KAMI DI SINI RAMAI BUKAN...

TIDAK..IA BUKAN BERMAKSUD RAMAI ..

KAMI MENGAMBIL NISBAT BAGAIMANA ALLAH MENGGUNAKAN PERKATAAN KAMI BILAMANA ALLAH MEMPERTURUNKAN SESUATU PERINTAH WALHAL DIA HANYALAH SATU..

BEGITU JUGA KAMI DI SINI..

124 000 JIWA DALAM 1 JASAD..SANGAT RUMIT DAN SAKIT BILA TERPAKSA MEMIKUL LEBIH DARIPADA 1 JIWA RUPA-RUPANYA..

KAMI MENULIS DI SINI TENTANG ANDA SEMUA..

KAMI PENING MEMIKIRKAN ANDA SEMUA..

BERTELAGAH DAN SOMBONG TANPA SEBAB..

SIAPAKAH DIRI ANDA SEMUA.

ADAKALANYA KAMI HAMPIR SAHAJA BERPUTUS ASA DENGAN KALIAN..TETAPI JIKA TIDAK DISEBABKAN ADA WANITA-WANITA YANG BERHUTANG PERASAAN DENGAN KAMI NESCAYA MAHU SAHAJA KAMI MEMBIARKAN ANDA SEMUA DI BUNUH DAJJAL KELAK..
FINALLY THE TRUTH WILL BE REVEALED..

ONLY THE TRUTH LIES BEYOND...


KEBENARAN DI PENGHUJUNG WAHAI MAHADAYA,BUKAN DI AWAL PERJALANAN[17.81]

Dan katakanlah: "Yang benar telah datang dan yang batil telah lenyap". Sesungguhnya yang batil itu adalah sesuatu yang pasti lenyap.INI SUNNATULLAH..DENGAN BERAT HATI,DENGAN SAKIT DAN HAMPIR PUTUS HARAPAN..

KAMI HANYA MAHU MEMPERCAYAI DIRI KAMI SAHAJA ..

KAMI TIDAK MAHUKAN SESIAPA BERADA DI SISI KAMI KECUALI MEREKA –MEREKA YANG BERHUTANG DENGAN KAMI...

SEKIAN SAHAJA KERANA ARTIKEL INI ADALAH YANG TERAKHIR MUNGKIN..

MAAF KERANA PEMBONGKARAN INI DIBUAT AGAK LEWAT..

HAMPIR DI PENGHUJUNG 1431 HIJRAH..

KAMI MAHU MEMBUKA PINTU MASA DEPAN UNTUK ANDA SEMUA..

PINTU KEBENARAN DAN HARAPAN..REGARDS..
THE HOPE

THE TRUTH.
.

THE KING OF THE FUTURE..


..(TERUS MEMERHATI KALIAN SEMUA...)
CALIPH 00..

..

M____H___M___DBIN


A___________ KE-II

..I___M

M..
A..

H..
D..

...fuhh...

....Network cable unplugged..

Sorry for connection interupting..

Your message will be delayed...

Followers